Acasă

Centrul pentru politici și analize în sănătate

TB-REP 2.0: Promovarea îngrijirii de calitate TB centrate pe necesitățile persoanelor - de la noul model de îngrijire spre îmbunătățirea detectării precoce a TB-DR și a rezultatelor tratamentului

Coaliția ONG-urilor pentru combaterea tuberculozei din Azerbaidjan premiază medicii de la spitalul TB

Coaliția ONG-urilor pentru combaterea tuberculozei din Azerbaidjan premiază medicii de la spitalul TB

09.10.2020 14:44
99

„Saglamliga Khidmat” continuă seria de evenimente de informare pentru a promova aplicația OneImpact.

Pe 10 septembrie, a avut loc un training la spitalul regional de TB din Sabirabad cu echipa extinsă de formatori.

Elchin Mukhtarli, manager de proiect TB-REP 2.0 în Azerbaidjan, Parvana Veliyeva, coordonator de proiect, Samira Mukhtarova, asistent de proiect, Matanat Garakhanova și Zulfugar Abulkhasanov, formatori, Zamina Safarova și Sona Hajiyeva, membri ai Coaliției ONG-urilor azere pentru combaterea tuberculozei și-au împărtășit cunoștințele cu privire la posibilitățile de protejare a drepturilor pacienților cu TB care utilizează aplicația și au vorbit despre politica de sănătate a țării în timpul luptei împotriva coronavirusului și succesele obținute.

Este de remarcat că Coaliția ONG-urilor azere pentru combaterea TB a acordat medicului șef al spitalului TB din Sabirabad, dr. Rasim Nasirov și colegilor săi, premii pentru asigurarea fără compromisuri a îngrijirii durabile pentru persoanele cu TB în timpul pandemii.

Ceremonia de premiere a avut loc în cadrul unui eveniment informativ cu  prezentarea aplicației Oneimpact, organizat de echipa „Saglamliga Khidmat”.


Comentarii
Comentează