Acasă

Center For Health Policies and Studies

Spitale.MD lansează cea de-a 3-a ediția a campaniei „Mulțumesc, DOCTORE!”

Spitale.MD lansează cea de-a 3-a ediția a campaniei „Mulțumesc, DOCTORE!”

5/19/2020 9:23 AM
9462
0 Comentarii

El se trezește în zorii zilei. Adesea își bea cafeaua din mers, iar dacă reușește să ia dejunul, se simte norocos. Se grăbește să prea tura de dimineață, știe pe dinafară fișa medicală a fiecărui pacient. Chiar și după miile de consultații sau intervenții efectuate, încă mai are emoții. Fiecare act medical este diferit și complex.

De fapt, este ca un nou examen, pe care trebuie să-l treacă cu succes.

În aceste zile, a petrecut mult multe ore în spital luptând pentru sutele de viețile ale pacieților. Ba chiar a fost nevoit să nu mai înnopteze pe-acasă de 2 luni. Știe că toate au un preț, iar el plătește cu prețul muncii. Visează la fel ca noi să revenim la normalitate, să ne ținem de mână, să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții, să iubim și să îi apreciem.

El este medicul mereu în prima linie și astăzi îi aducem mulțumiri pentru ceea ce face și ceea ce a ales să fie - OMUL ÎN HALAT ALB.

Spitale.MD dă start campaniei „Mulțumesc, Doctore!”, ediția a 3-a, în care oricine poate spune mulțumesc doctorului pe care îl apreciază cel mai mult.
Află cine dintre doctori a acumulat cele mai multe aprecieri din partea pacienților în cadrul Campaniei „Mulțumesc, Doctore” Ediția a I-a și Ediția a II-a.

 

Anul acesta te invităm să nominalizezi Doctorul accesând linkul - https://bit.ly/MultumescDoctore

De Ziua Lucrătorului Medical și Farmacistului, echipa Spitale.MD va premia câte doi doctori dintr-un Spital Republican, Municipal și Raional, care vor obține cele mai multe voturi de la pacienți.

Campania „Mulțumesc, Doctore!” este parte a proiectului „Monitorul Sănătăţii pentru o bună guvernare în RM”, aplicat de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS), cu suportul financiar al Fundației Soros-Moldova/programul Sănătate Publică”. Opiniile prezentate în videoclip aparțin vorbitorilor și nu reflectă neapărat opinia Fundației.

În contextul stării de urgență în sănătate, instituită pe întreg teritoriul Republicii Moldova pentru perioada 30 iunie 2020, Spitale.md se conforma deciziei autorităților legate de stoparea răspândirii COVID-19 și, prin urmare, va organiza înmânarea premiilor câștigătorilor concursului după abrogarea stării de urgență și după stabilizarea situației epidemiologice din țară.


Comments
Add new comment