Acasă

Centrul pentru politici și analize în sănătate

Apel deschis pentru depunerea propunerilor de proiecte ale organizațiilor societății civile din Republica Moldova, care oferă servicii în domeniul TB pentru a beneficia de finanțare în scopul accesării altor resurse financiare pentru realizarea activităților în domeniul TB

11.10.2021 20:02
Expiră 31.12.2021

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS), în calitate de Sub-Recipient al  Grantului Fondului Global pentru Lupta Împotriva SIDA, Tuberculozei și Malariei (FG) – oferit R. Moldova pentru susținerea răspunsului național în controlul HIV/SIDA/ITS și TB pentru perioada 2021-2023, anunță un apel deschis pentru depunerea propunerilor de proiecte ale organizațiilor societății civile din Republica Moldova, care oferă servicii în domeniul TB pentru a beneficia de finanțare în scopul accesării altor resurse financiare pentru realizarea activităților în domeniul TB.

 Activitatea menționată este menită să sprijine eforturile OSC-urilor în accesarea resurselor financiare, altele decât cele de la Fondul Global pentru realizarea activităților în domeniul TB și asigurarea sustenabilității acestora.

 Suma grantului oferit de către Centrul PAS nu va depăși valoarea de 2 000,00 EUR.

Perioada de implementare: 01.08.2021-31.12.2022

 Vor fi selectate 5 propuneri de proiecte. Granturile se vor oferi pe măsura parvenirii propunerilor de proiecte care vor acumula cel puțin 60 puncte în procesul de evaluare până la data limită de depunere a acestora.

 Informații detaliate precum și criteriile de evaluare sunt menționate în “Informații pentru aplicant”

 Perioada desfășurării concursului (depunerea dosarelor): Dosarele complete vor fi remise până la 31 decembrie 2021 în format electronic la adresele de email: lucia.pirtina@pas.md și cezar.captaciuc@pas.md.

 Apelul deschis se desfășoară în cadrul grantului ”Fortificarea controlului tuberculozei și reducerea mortalității prin SIDA în Republica Moldova” finanțat de Fondul Global pentru combaterea SIDA, tuberculozei și malariei.

 Formularul de aplicare cât și Informațiile pentru aplicant sunt anexați

Fișiere atașate